Vergoeding van uw behandeling

Gelukkig is Nederland een redelijk goed georganiseerd land. Bijna iedereen heeft in Nederland een zorgverzekering.

De neurochirurgische zorg die wij leveren valt onder het basispakket van elke zorgverzekering en wordt gewoon vergoed. U hoeft bij ons dus geen extra eigen geld bij te betalen. Het maakt voor u financieel niet uit of u zich in Groningen, Maastricht of bij ons laat behandelen.

Wij hebben geen contract met een zorgverzekeraar. Op dit moment is dit een bewuste keuze. We krijgen ten opzichte van een gemiddeld ziekenhuis hierdoor minder vergoeding voor al onze behandelingen. We zijn een relatief jonge kliniek die snel groeit vanwege de grote tevredenheid onder patiënten. Bij een contract met een verzekeraar is snelle groei vaak niet mogelijk.

Het belangrijkste voor u: uw behandeling bij ons in Velsen wordt vergoed door de verzekeraars. U hoeft niets zelf extra bij te betalen ten opzichte van een behandeling in een ander ziekenhuis.

Wij krijgen veel vragen van patiënten die toch onterecht angst hebben dat ze bij moeten betalen, of die onduidelijk advies hebben gekregen van hun eigen zorgverzekeraar. Vandaar hieronder stap voor stap aanvullende informatie. We willen graag volledig transparant zijn.

Hoe zit de rekening in elkaar?

Wat moet u zelf doen met onze rekening?

Wat gebeurt er met uw eigen risico?

Veel voorkomende vragen